Gezocht: Voorlichters COC Noord Oost Brabant

Hier vind je leuke oproepjes of interessante mededelingen
Gebruikersavatar
ikvrouwvanjou
Site Beheer
Berichten: 74
Lid geworden op: 19 Jan 2015, 15:56

Gezocht: Voorlichters COC Noord Oost Brabant

Berichtdoor ikvrouwvanjou » 08 Jul 2017, 15:39

We ontvingen de volgende oproep:

Wil jij voorlichter worden bij COC Noord Oost Brabant en samenwerken in een enthousiast team?

Het is een uitdaging om in gesprek te gaan met een groep jongeren over LHBTI+. Jongeren die directe uitspraken doen en waarin er op het gebied van begrip en tolerantie veel te winnen valt. Geen of een kort antwoord krijgen, zoals 'het is gewoon vies!' of 'ze moeten het zelf weten, als ik er maar niks mee te maken heb' en daarna.... stilte. Dat vraagt nogal wat van je creativiteit en vaardigheid om tot een goed verloop van de voorlichtingsbijeenkomst te komen. Jongeren willen vaak horen hoe je zelf hebt ontdekt dat je LHBTI+ bent of hoe je het je ouders, broers, zussen, vrienden en verdere omgeving verteld hebt. Hoe ze reageerden en hoe voor jou hun acceptatie of afwijzing was.

Lijkt het je wat om regelmatig voor de klas te staan (basisschool, middelbare school of MBO/HBO) in de regio Noord Oost Brabant en jouw ervaringen te delen? Klik dan voor meer informatie over voorlichtingen of als je voorlichter wilt worden op de onderstaande links: http://cocnoordoostbrabant.nl/?page_id=139 http://cocnoordoostbrabant.nl/?page_id=324

Denk je nu: Dit klinkt ge-wel-dig, maar ik woon niet in de regio Den Bosch?! Google dan gewoon even naar “COC voorlichting” + je woonplaats en dan kom je terecht bij jouw regionale COC.

Terug naar “Oproepjes en mededelingen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

cron