Warrior Festival

Hier vind je leuke oproepjes of interessante mededelingen
Gebruikersavatar
ikvrouwvanjou
Site Beheer
Berichten: 74
Lid geworden op: 19 Jan 2015, 15:56

Warrior Festival

Berichtdoor ikvrouwvanjou » 18 Mei 2018, 17:47

We ontvingen onderstaand persbericht:

Warrior brengt de LHBTI emancipatie in de laatste fase.

Warrior is een filmisch muziekfestival die een verhaal vertelt. Deze editie vertelt Warrior het verhaal van de LHBTI (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender en interseks) emancipatie. We herinneren de strijd van vroeger en vieren feest, maar kan deze strijd al ophouden? Voel jij je volledig vrij? Het feest is voor alle Warriors die zich hebben ingezet voor de LHBTI emancipatie. Van het geven naar steun tot het organiseren van parades. Homo of hetero. Wij zijn allen Warriors. Warrior brengt de eenheid weer bij elkaar en heeft als doel om ervoor te zorgen dat onze generatie de emancipatie compleet afrond.

Nog niet heel lang geleden bestond homoseksualiteit niet, de strijders van toen moesten zichzelf duidelijk laten zien. Zij stonden op de barricades en streden voor hun recht om te mogen bestaan. Deze tactiek lijkt niet meer nodig te zijn, iedereen weet al dat de LHBTI’ers bestaan. Na jarenlange strijd lijkt de strijdlust te zijn afgenomen. Is dit wel het juiste moment? De zichtbaarheid is veel minder en de strijd tactiek lijkt de volledige andere kant op te slaan. Maar hoe kunnen we volledig worden geaccepteerd als er niets te zien is om te accepteren?

Altijd al willen weten hoe het voelt om onderdeel te zijn van een film? Bij Warrior ben jij de hoofdpersoon. Waan je in de wereld van de Warrior en beleef deze unieke, filmische ervaring. Laat je meenemen door de spanning van de drumband en ervaar het heroïsche gevoel door het indrukwekkende live orkest. Beleef dit allemaal in het hartje centrum van Groningen, op de bijzondere locatie, der Aa kerk.

- Wij zijn Warriors –
Tickets: www.warriorfestival.nl
Meer info: www.facebook.com/warriormusicfestival/

Terug naar “Oproepjes en mededelingen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron