Nieuwe groep voor les(bi)sche christenen in Groningen

Hier vind je leuke oproepjes of interessante mededelingen
Gebruikersavatar
ikvrouwvanjou
Site Beheer
Berichten: 74
Lid geworden op: 19 Jan 2015, 15:56

Nieuwe groep voor les(bi)sche christenen in Groningen

Berichtdoor ikvrouwvanjou » 26 Jan 2016, 21:11

We ontvingen het volgende bericht:

Nieuwe groep voor les(bi)sche christenen in Groningen

Les(bi)sch zijn én christelijk: voor de één is het een bron van onzekerheid en afwijzing, voor de ander de normaalste zaak van de wereld. Kan God van je houden zoals je bent? Wat zegt de Bijbel over relaties tussen twee vrouwen? Hoe reageren gemeenteleden als je uit de kast komt?

De werkgroep geloof van COC Groningen & Drenthe vindt het belangrijk dat lesbische en biseksuele vrouwen die daar behoefte aan hebben ervaringen kunnen uitwisselen. In februari 2016 start de werkgroep daarom met een groep voor lesbische en biseksuele vrouwen.

In deze groep delen vrouwen van alle leeftijden hun verhaal. Daarnaast onderzoeken ze samen verschillende visies op les(bi)sch en gelovig zijn. Aan de orde komen bijvoorbeeld de (relevante?) Bijbelteksten – je kent ze wel –en de diverse interpretaties daarvan.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven of meer informatie opvragen via geloof@cocgd.nl. De eerste bijeenkomst is op 9 februari, 20.00u. Er kan ook nog worden ingestroomd op de tweede bijeenkomst: 16 februari, 20.00u.

Meer info: http://www.cocgd.nl/geloof/

Terug naar “Oproepjes en mededelingen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron